dreamer, storyteller, loves to travel
ABOUT
Mijn naam is Nathalie Arnoczky, fotografe uit Alblasserdam, een klein dorpje in Zuid Holland.
Mijn stijl is te herkennen aan de lichte, romantische en sfeervolle beelden. Ook ben ik gek op het fotograferen van details, denk hierbij aan het boeket van de bruid of de kleine voetjes tijdens een newborn shoot.
Met veel liefde en plezier leg ik graag jullie bijzondere momenten vast!
Na het afronden van mijn fotografie opleiding ben ik gelijk mijn eigen bedrijf gestart. Een grote stap!
Nu, een aantal jaren later, fotografeer ik nog steeds met veel plezier. Tegenwoodig ben ik met mijn camera niet alleen meer in Nederland te vinden, maar mag ik ook steeds vaker naar het buitenland voor bruiloften & fotoshoots.
Niets maakt mij gelukkiger om als fotografe bij jullie liefdevolle momenten aanwezig te zijn. Ik kan niet wachten om jou/jullie te ontmoeten.
Nathalie

KIND WORDS

Op een super mooie zomerse zondag, heeft Nathalie van mijn gezin foto’s gemaakt op het strand. Wat heeft ze ons allemaal goed begeleid. Ze voelde de kinderen goed aan, en had hier heel veel geduld mee. Wij hebben zoveel lol gehad tijdens de shoot, en zouden iedereen Nathalie aanbevelen! De foto’s zijn echt prachtig geworden, we zijn er ontzettend blij mee!

- Ghislaine & Marco -

KIND WORDS

Nathalie heeft de foto’s tijdens onze bruiloft gemaakt. Vooraf heeft ze veel meegedacht over een leuke locatie voor de shoot en mogelijkheden tijdens de bruiloft. Tijdens de bruiloft was ze bijna onzichtbaar en toch altijd op de juiste plek op het juiste moment. Combinatie van een heel aardig persoon die prachtige foto’s levert. Wij zijn zeer tevreden en ontzettend blij met het resultaat!

- Mieke & Jurjen -

KIND WORDS

Het was heel leuk met Nathalie, ze is professioneel maar stond ook open voor onze ideeën. Samen naar een lokatie gezocht die wij graag wilden en gevonden door Nathalie, ondanks dat zij daar ook nog een aardig eind voor moest rijden.
Tijdens de fotoshoot blijft ze ook open voor nieuwe ideeën.
Al met al heel fijn om met haar te werken en de foto’s..... deze zijn nog beter dan verwacht!

- Sharon & Hans -

KIND WORDS

Heel blij met de sfeerfoto's die Nathalie voor mijn bedrijf heeft gemaakt. Ze is heel geduldig, behulpzaam en fotografeert zelfs de kleinste details. Ik kan Nathalie aan iedereen aanbevelen en zal in de toekomst ook zeker weer voor haar kiezen. Dankjewel Nathalie!

- Astrid -

KIND WORDS

Nathalie heeft een hele mooie fotoreportage van ons huwelijk gemaakt. Tijdens de dag merkte je nauwelijks dat ze er was, behalve als ze kwam vragen of we nog wensen hadden. De foto’s zijn geweldig en we hebben een super mooi album als herinnering. Dank je wel Nathalie!

- Sylvia & Erwin -

KIND WORDS

Ik heb Nathalie meerdere keren ingeschakeld als fotografe, onder andere voor de zakelijke foto's op mijn bedrijfswebsite en social media, en voor een paar evenementen. Alle keren was ik zeer tevreden met het resultaat. Nathalie denkt goed mee over de setting, eventuele poses en de fotomomenten, ze heeft een uitstekend oog voor detail en maakt iedere keer weer prachtige foto's. Collega's die ik heb doorverwezen naar Nathalie waren ook erg tevreden met hun foto's. Ik kan Nathalie dus alleen maar van harte aanbevelen!

- Tessa -

5
/
6