Zijn jullie al aan het aftellen?

Het is misschien nog een beetje vroeg maar het aftellen naar de kerstdagen is begonnen. Wil jij ook mooie kerstfoto’s van je kindje(s)? Perfect om af te drukken als persoonlijke kerstkaart of om cadeau te geven!

Mini shoot:

Hoe gaat de shoot in zijn werk? De fotoshoot duurt ca 30 minuten. Er wordt gefotografeerd in het kerstdecor met tipi tent zoals te zien is op de voorbeeldfoto’s.

Deze sessie is geschikt voor baby’s en kinderen tot ongeveer 5 jaar. De kleintjes kunnen zowel samen als apart op de foto (max 2 kindjes per sessie). De sessies vinden plaats in Alblasserdam.

Kledingadvies:

Wat trek je je kleintje aan? Het mooiste is om je kindje(s) lichte/feestelijke kleding aan te doen.

Kosten:

De kosten voor deze mini shoot bedragen €65 incl. btw. Hierbij krijg je 3 digitaal nabewerkte foto’s. Deze mag je zelf uitzoeken via een online galerij. Ook kan je via deze online galerij achteraf meer foto’s bijbestellen.

Boeken:

Via de kalender hieronder kan je jouw gewenste tijd en datum opzoeken. Na het aanmelden ontvang je zo snel mogelijk een factuur. De mini shoots dienen van tevoren betaald te worden.  LET OP: pas na betaling is je plek gereserveerd!

Bij het boeken van deze shoot ga je automatisch akkoord met de algemene voorwaarden & de extra voorwaarden voor de kerst mini shoots.

Bevestigen