Ik mocht voor deze mommy to be haar zwangerschap vastleggen. Niet alleen ging ze zelf op de foto maar ook stond haar zoontje te trappelen om mee te doen met de fotoshoot.

Kleding

Ik krijg vaak de vraag welke kleding het mooiste uitkomt voor een zwangerschapsshoot. Dit is de reden dat ik zelf een collectie zwangerschapsjurken heb aangeschaft. Tijdens een fotoshoot mag je hier gebruik van maken. De jurken zijn beschikbaar in verschillende maten en kleuren. Allemaal zijn ze in lichte kleuren zodat alles helemaal past in mijn stijl van fotograferen. Hier hebben we gekozen voor een lange aansluitende jurk.

Locatie

Voor de fotoshoot zijn we afgereisd naar de duinen bij het strand van Hoek van Holland. Zelf ben ik altijd gek op de duinen. Het straalt zoveel rust uit en werkt echt mega goed op foto’s!

nl_NL