Bruiloft in Budapest

Vandaag was de grote dag van János & Beáta. Ik mocht er al vanaf de ochtend bij zijn. Dit is en blijft nog steeds zo bijzonder om de gehele dag mee te maken.

Mijn ochtend ging van start bij het fotograferen van de bruidegom. Alles lag al klaar en ik kon gelijk aan de slag met het maken van deze mooie plaatjes.

Voorbereidingen bij de bruid thuis

Het tweede moment van de dag was het fotograferen bij de bruid. Hier fotografeer ik alle voorbereidingen maar maak ik ook detail foto’s zoals van de sieraden en de jurk. Dit maakt het hele verhaal compleet en vooral ook heel persoonlijk.

De first look

Als zowel de bruid en bruidegom er klaar voor zijn is het tijd voor een van mijn favoriete momenten: de first look!

Fotoshoot bij Buda Castle

Na de first look stapte we de auto in naar de locatie waar de fotoshoot zal plaatsvinden. In Budapest zijn er zoveel mooie en vooral fotogenieke locaties te vinden voor een fotoshoot. Het bruidspaar had gekozen voor het mooie Buda Castle. Een jaar geleden mocht ik ook hun engagement shoot fotograferen, de foto’s daarvan vind je hier terug.

Ceremonie in de kerk

Receptie & het feest – Bruiloft in Budapest

nl_NL