Het zonnetje scheen en het was een perfecte dag om naar het strand te gaan. Alleen ging ik er dit keer niet heen voor een familie fotoshoot maar voor iets heel bijzonders. Dit lieve stel ging namelijk hun huwelijk gelofte vernieuwen. Opnieuw JA zeggen tegen elkaar, is dat niet romantisch?

Styling van je huwelijk gelofte

Vlak aan het strand was er een decor klaargezet inclusief een aantal stoelen voor familie en vrienden. Deze intieme setting was pas echt helemaal klaar met een aantal mooie bloemwerken. Een setting met uitzicht op zee, zo romantisch!

Fotoshoot aan het strand

Natuurlijk kan deze dag niet voorbij gaan zonder een fotoshoot van dit prachtige stel samen. Rennend aan het strand en romantisch in elkaars armen.

Diner na afloop

Na het ja woord werd er nog een taartje gegeten in een restaurant aan de strandboulevard. Bij het stel thuis was ondertussen al hard gewerkt om de dinertafel aan te kleden. Wat is er fijner om zo’n mooie dag af te sluiten als een heerlijk diner met vrienden en familie. Uiteraard kan een taart en een fles champagne ook niet missen op deze dag. Kortom, alles was tot in de puntjes geregeld. Alles aan deze dag klopte en ik ben blij dat ik dit voor ze heb kunnen vastleggen. Hebben jullie ook zo genoten van deze nieuwe blog?

nl_NL