Op een zomerse dag in Augustus was de grote dag van Maurice en Joyce aangebroken. Alhoewel de dag begon met een regenbui brak tijdens het moment van de fotoshoot het zonnetje door en konden we de gehele dag genieten van een warme zomerse dag. Genieten jullie mee van deze gezellige buiten bruiloft in Rotterdam?

Voorbereidingen van de bruid

Tijdens deze bruiloft in Rotterdam was de gehele dag aanwezig zijn, van de voorbereidingen in de ochtend tot in de avond. In de ochtend beginnen vaak de zenuwen op te spelen. Je gaat de visagie in, je wordt geholpen met je jurk. Het grote moment komt steeds dichterbij!

De bruid had gekozen voor een prachtige lange jurk met een split. Uiteraard werden ook alle details op de foto gezet:

Voorbereidingen van de bruidegom

Het bruidspaar wilde graag van hun beide foto’s van de voorbereidingen in de ochtend. Omdat dit bruidspaar zich maar een paar minuten van elkaar bevond ging ik ook nog even langs bij de bruidegom. Deze plaatjes komen straks weer perfect van pas bij het maken van jullie trouwalbum, zo heb je echt jullie complete verhaal in een album.

First look

En dan is het ein-de-lijk zo ver, jullie mogen elkaar voor het eerst zien!

Trouwfoto’s in het bos

Voor de trouwfoto’s gingen we naar het naastgelegen bos. Het bos is altijd een mooie locatie voor bruidsfoto’s. Tijdens de shoot is er echt even tijd voor jullie samen. Deze mooie foto’s stralen zoveel liefde uit!

Ceremonie Lake House Rotterdam

Na de fotoshoot vond de ceremonie plaats, het moment waar alles die dag om draait. Een romantische buiten bruiloft is echt een van mijn favoriete bruiloften om vast te moeten leggen. Er stond een prachtige tent en alles was fantastisch gestyled.

Tijd voor taart en bubbels!

Groepsfoto’s tijdens je bruiloft

Diner met familie en vrienden

nl_NL