In mijn mailbox kreeg ik een mail van Astrid met de vraag of ik voor haar bedrijf nieuwe sfeerbeelden wilden maken. Naast bruids en lifestyle fotografie fotografeer ik ook ondernemers om ze te helpen aan goede foto’s voor hun bedrijf. Zo kan je echt aan de klant laten zien wie je bent en wat je te bieden hebt. Het is zo belangrijk dat een website professionaliteit uitstraalt zodat je echt opvalt. Een business shoot is hier een perfecte aanvulling voor!

” Heel blij met de sfeerfoto’s die Nathalie voor mijn bedrijf heeft gemaakt. Ze is heel geduldig, behulpzaam en fotografeert zelfs de kleinste details. Ik kan Nathalie aan iedereen aanbevelen en zal in de toekomst ook zeker weer voor haar kiezen. Dankjewel Nathalie! ” – Astrid

Locatie voor de fotoshoot

Astrid had al een duidelijk beeld van wat ze precies op de foto wilde hebben. Ik kon me helemaal vinden in haar ideeën, er moest alleen nog een geschikte locatie gevonden worden. Een plek waarbij we ons beide heel goed in konden vinden waren de duinen. Zo gezegd, zo gedaan! Op naar de duinen in Hoek van Holland om Astrids prachtige creaties vast te leggen.

Lichte, zachte (pastel) kleuren met veel details

Persoonlijk ben ik helemaal weg van Astrids werk. Haar stijl sluit precies aan bij die van mij! Lichte, zachte (pastel) kleuren met veel details. Genieten jullie mee van de mooie serie die ik voor Astrid mocht maken?

Sfeerfotografie voor jouw bedrijf

Astrid had voor verschillende gelegenheden taarten, cupcakes en koekjes gemaakt zodat alles op de foto stond. Wat zag het er allemaal mooi uit! En ja het is soms moeilijk om dan niet alles te proeven haha. Om te beginnen bij een prachtige roze twee laagse bruidstaart versierd met prachtige bloemen. Ook hadden we een kindertafel gecreëerd. Hiervoor was er weer een witte lagen taart in jungle thema met bijpassende dieren koekjes, hoe leuk!

Portret foto’s voor jouw bedrijf

Tot slot maakte we nog een paar mooie portret foto’s van Astrid voor op haar website.

nl_NL