Ik ben zo blij dat ik deze mooie shoot met jullie kan delen! Ik reisde af naar Hongarije om hier weer een shoot te fotograferen.

Dit keer mocht ik een prachtige mommy to be fotograferen! Een zwangerschapsshoot is altijd zo bijzonder, er is een klein wonder onderweg. Niets is dan mooier om deze bijzondere periode in je leven te laten vastleggen. Geniet mee van de prachtige serie!

Locatie voor je zwangerschapsfotoshoot

Ik denk van te voren graag mee over de locatie van jullie fotoshoot. De locatie is een van de belangrijkste punten. De omgeving is natuurlijk op bijna elke foto terug te zien. Vooral bij een binnenlocatie kijk ik of er wel genoeg ramen zijn voor voldoende licht. Dat is voor mijn stijl van fotograferen een echte must!! Voldoende daglicht zorgt namelijk voor dit soort lichte, dromerige plaatjes.

Deze locatie stond al lang op mijn lijstje en op deze dag was het eindelijk zover. We werden hartelijk ontvangen en ik dacht alleen maar: WAUW wat een een sprookjesachtige locatie is dit! Wat vinden jullie?

Tijdens de fotoshoot

Tijdens een zwangerschapsfotoshoot help ik je met alles. Ik help je met poses aannemen, je haar goed doen, je jurk goedleggen. Door mijn aanwijzingen weet jij precies wat je moet doen! Tussendoor laat ik ook altijd wat foto’s zien op de camera zodat je kunt zien wat voor beelden er zijn.

Kleding / Zwangerschapsjurken

Wat voor kleding trek je aan tijdens een zwangerschapsshoot? Een lastige vraag! Natuurlijk mag je gewoon in je eigen kleding op de foto. Maar je mag ook gebruik maken van de kleding uit mijn client wardrobe. Ik heb verschillende mooie jurken die je mag gebruiken tijdens de shoot. Voor deze shoot hadden we twee jurken uitgekozen. De jurken zijn er in verschillende lichte kleuren. Uiteraard sluiten de jurken allemaal aan bij mijn lichte, zachte stijl. Dit zorgt voor een mooi geheel tijdens jouw fotoshoot.

nl_NL